Cumartesi, Temmuz 27

Esra Erol’da şaşırtan olay! 2 çocuğunu pilavcıya bırakıp sevgilisine kaçtı! “Köpekler bile senden daha iyi annelik yapıyor!”

Esra Erol’un programında akıllara durgunluk veren bir olay konuşuldu. Bahtınur Hanım, kızı Neşe Ergenç’i bulmak için Esra Erol’un programına başvurdu. 1 Kasım’dan bu yana kendisinden haber alınamayan Neşe Ergenç’in, iki çocuğunu Pilavcı’da bırakıp sevgilisi Oğuz Odabaş’tan kaçtığı iddia edildi.

ESRA EROL’UN EKRANDAKİ İZLEYİCİSİ BÜYÜDÜ

Anne Bahtınur, Esra Erol’a verdiği ifadede şu ifadeleri kullandı:

“Kızım kış hazırlıkları için yanıma geldi. Sonra Sinem adında bir komşumuz var. Kızımla arkadaş olmak istiyordu. Neşe, Sinem’in evine gitti. O gün ne oldu bilmiyorum. Bir hafta sonra Neşe kaçtı. evden.”

888

“İNTERNETTE ŞANTAJ İLE İLGİLİ BİR ŞEY ARAŞTIRDI!”

Sinem’in, Neşe’yi kardeşiyle tanıştırarak aldattığını iddia eden Bahtınur Hanım, şu açıklamayı yaptı:

“Neşe, gittiği gün hastanede randevum vardı. Neşe ve torunlarımla birlikte uyandık, kahvaltı yaptık. Normalde o her zaman benimle hastaneye gelir. Ben de hadi hazırlanalım dedim. Kızım gelirdi.” git” O gün evde. Dönüşte seni evine bırakacağımızı söyledim. Annem ‘Bugün zayıfım’ dedi. Çok depresyondaydı. “Bir haftadır yemek yememişti. İnternette şantajla ilgili araştırma yaptı. Sonra kocasına şöyle yazdı: ‘Seni seviyorum aşkım.’ O hafta içinde boşanmaya karar verdi. şantaj yapılıyordu.”

77

Acılı anne, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Neşe gittiği gün çocuklarıyla birlikte gitti. 7 Kasım akşam saat 22.00’de çocukları bir pilavcıya bıraktılar. Pilavcı aradı. Çocuklar ıslandı, hastalandı. Çocuklardan birinde zatürre vardı. Hastaneye kaldırıldı. Bu Oğuz o pilavcıda çalışıyordu. Aradık ve sorduk. O adam bize şunları söyledi: “Benim yanımda çalışan Oğuz bir kadınla geldi. Sadece gittiler ve gittiler” dedi.

“KIZIM PSİKOLOJİK BOZUKLUĞU VAR”

Kızının psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten Bahtınur Hanım, şöyle konuştu: “Kızım beni aradı. “Ben Oğuz’un yanındayım. Çalışmaya başladık, çalışıyoruz, gideceğim” dedi.

ÇOCUKLARINI BIRAKIP SEVGİSİYLE KAÇAN KADINDAN ANNESİNE ÜZÜCÜ SÖZLER!

Programa katılan Neşe Ergenç, annesine sert sözler sarf etti.

589

“Köpekler bile senden daha iyi annelerdir”

Ergenç kendini şöyle savundu: “Köpekler bile senden daha iyi annedir. Çocukları bırakma kararı benden geldi.” O anlar izleyenleri suskun bıraktı.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Güzel oyuncu futbolseverle poz verdiGüzel oyuncu futbolseverle poz verdi
3 ay cezaevinde kaldı!  Serbest bırakıldığında bunu paylaşmıştı3 ay cezaevinde kaldı! Serbest bırakıldığında bunu paylaşmıştı
Herkesi ifşa eden olayla ilgili tesadüfi açıklamalar! Herkesi ifşa eden olayla ilgili tesadüfi açıklamalar! “Pislik” diye paylaştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking