Cumartesi, Temmuz 27

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI CANLI İZLE! Şampiyonlar Ligi Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler

Galatasaray Manchester United maçı canlı yayınlanacak. Galatasaray Manchester United maçının canlı izleme ekranı, maçı heyecanla bekleyen taraftarlar tarafından internet üzerinden sorgulanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında duygular dorukta. Teknik Direktör Okan Buruk’un takımı sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Muhtemel 11’de Muslera, Sanchez, Kaan Ayhan, Kazımcan Karata, Sacha Boey, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Barış Alper Yılmaz’ın isimleri yer alıyor. İşte canlı yayına ilişkin bilgiler Galatasaray’ın Manchester United maçı…

MANCHESTER UNITED GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Galatasaray’ın Manchester United maçı Bugün 29 Kasım 2023 Çarşamba günü oynanacak.

Galatasaray Manchester United maçı saat 20.45’te başlayacak.

Maçın düdüğünü İspanyol hakem Jose Maria Sanchez çalacak. Sanchez’in yardımcılıkları ise Raul Cabanero ve Inigo Prieto olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olarak açıklandı.

MANCHESTER UNITED GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Manchester United maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz canlı yayınlanıyor

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI ŞİFRESİZ Mİ OLDU?

Galatasaray Manchester United maçı EXXEN’den yayınlanacak. Bu nedenle oyun şifresiz izlenmeyecektir. Daha önce bazı maçlarda yoğunluk nedeniyle maçlar TV8.5 ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyordu. Ancak Galatasaray Manchester United maçının EXXEN üzerinden şifreli olarak yayınlanması bekleniyor.

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz canlı yayınlanıyor

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇINDA OLASI 11

Galatasaray’ın olası 11’i: Muslera, Sanchez, Kaan Ayhan, Kazımcan Karata, Sacha Boey, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Barış Alper Yılmaz.

Manchester United kadrosu: Andre Onana, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Luke Shaw, Bruno Fernandes, Kobbie Mainoo, Bruno Fernandes, Anthony Martial, Marcus Rashford ve Alexander Garnacho.

kötü akıl

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN BURUK’TAN AÇIKLAMA!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maçla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hedefimiz kazanmak. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu atmosferde, sahamızda ve taraftarlarımızın önünde muhteşem bir şey. Önceki maçları kazanamadık ama bu sefer kazanmak istiyoruz. İyi maçlar oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Bu sefer amacımız iyi oynayıp kazanmak” dedi.

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz canlı yayınlanıyor

GALATASARAY’DA GOL KAZANDIK

Bu karşılaşmadaki tek amacın kazanmak olduğunu belirten Okan Buruk, açıklamasına şöyle devam etti:

“Galatasaray olarak büyük bir duygu yaşıyoruz. Türkiye bu konuda büyük bir heyecan yaşıyor. Bu maçlar Türk futbolu için çok önemli. Özellikle gruptan çıkmak için kazanacağımız bir maç. Büyük ihtimalle bir sonraki maça ertelenecek ama bu maçı kazandığımızda çok büyük bir avantaj elde edeceğiz ve Avrupa’yı da güvence altına almış olacağız. Tabii ki son maçtaki hedefimiz gruptan çıkmak olacak. Bu nedenle önemli ve değerlidir. Bizim için hem maddi hem de manevi olarak çok özel bir buluşma. Rakibimizin ilk maça göre geliştiğini, değiştiğini söyleyebilirim. Elbette rakiplerimizin avantajları son 6 lig maçının 5’ini kazanmaları, puan sıralamasında lig liderlerinin 6 puan gerisinde olmaları ve özellikle takım olarak daha iyi durumda olmaları. Geçtiğimiz hafta özellikle Alanyaspor ile oyunumuzu geliştirmek adına önemli bir maç oynadık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Dediğim gibi hedefimiz kazanmak. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu atmosferde, sahamızda ve taraftarlarımızın önünde muhteşem bir şey. Önceki maçları kazanamadık ama bu sefer kazanmak istiyoruz. İyi maçlar oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Bu sefer amacımız iyi oynayıp kazanmak” dedi.

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz canlı yayınlanıyor

GALATASARAY GRUPTAN NASIL AYRILACAK?

Giallorossi temsilcimiz 4 maç sonunda 4 puanla A Grubu’nda 3. sırada yer alıyor. Son 2 karşılaşmasına çıkan Giallorossi, evinde Manchester United’ı konuk edecek ve gruptan çıkma hesapları başladı. Şu ana kadar tüm grup maçlarında üstün çıkan Bayern Münih, 12 puanla grup liderliğini garantiliyor. İkinci sırada yer alan Kopenhag’ın puanı ise 4. Giallorossi temsilcimizle puan puana sahip olan Kopenhag ise averajla ikinci sırada yer alıyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor. Galatasaray, önce Manchester United’ı, ardından da Kopenhag’ı yenerse, diğer maçların sonuçlarına bakılmaksızın gruptan 2. sırada çıkacak.

Giallorossi bu akşam Kopenhag’da Bayern Münih’i mağlup edip puan kaybederse Danimarka’da bir sonraki tur için 1 puan yeterli olacak. Ancak Galatasaray bu maçı kaybederse son haftada Kopenhag’ı yenerek Manchester United’ın Bayern Münih’e yenilmesini beklemek zorunda kalacak.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED CANLI MAÇINI EKRAN TAKİP EDİYORUZ

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU’NDA GALATASARAY’IN MANCHESTER UNITED’IN 5. MAÇININ CANLI EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
UEFA'dan hızlı kararUEFA’dan hızlı karar
Aleyna Tilki'ye telefon görüşmesi yapıldı!  Maçtan önce izin verildiAleyna Tilki’ye telefon görüşmesi yapıldı! Maçtan önce izin verildi
Nordsjaelland maçında Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike!Nordsjaelland maçında Fenerbahçe’yi bekleyen tehlike!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking