Cumartesi, Temmuz 27

Çok satanlarda zirvede! Xiaomi Mi Body Composition Scale 2’yi sizin için inceledik

Sağlıklı yaşam için kilonuzu, vücut yağ ve kas kütlenizi düzenli aralıklarla ölçmeniz büyük önem taşıyor. Vücudunuzdaki değişiklikleri kontrol etmek ve takip etmek istiyorsanız teknoloji harikası Xiaomi Mi Vücut Kompozisyon Ölçeği 2 ile tanışabilirsiniz. Gelişmiş özellikleri, kullanıcı dostu arayüzü ve hassas yapısıyla öne çıkan, kullanıcıların favori ürününü birlikte keşfedelim. ölçüm.

En çok satan tartı ile tanışın: Xiaomi Mi Vücut Kompozisyon Ölçeği 2

Bu terazide bulunan yüksek hassasiyetli BIA yağ ölçüm çipi; Fiziksel durumunuzu tam olarak anlamak için vücut ağırlığı, vücut kitle indeksi, vücut yağ yüzdesi, kas kütlesi, hidrasyon, protein yüzdesi, iç organ yağ yüzdesi ve bazal metabolizma hızı dahil 13 vücut kompozisyonu ölçümüne ihtiyacınız vardır. Yani bu aslında bir merdivenden çok daha fazlası.

Bu terazinin dinamik ve statik modlara sahip olduğunu da ekliyoruz. Dinamik modda tartılabileceğiniz gibi statik modda da meyve, sebze, paket gibi nesnelerin ağırlıklarını ölçebilirsiniz.

İsimsiz tasarım - 2023-11-14T172651.593

Bildiğiniz gibi bir terazinin en büyük önceliği daha hassas ölçümdür. Xiaomi Mi Vücut Kompozisyon Ölçeği 2’nin G şeklindeki manganez çelik sensörü, 50 g’a kadar ağırlık değişikliklerini algılayabilir. Bu, Mi Vücut Kompozisyonu Ölçeği 2 ölçümlerini daha hassas hale getirir. Ağırlık ölçümü aynı zamanda değerlerin kolay okunması için jin, kilogram ve pound arasında geçişi de destekler.

Bu tartı kilo takibi için harika bir seçim ancak aslında ağırlıktan daha önemli şeyler var. Örneğin bir kişinin fazla kilolu mu yoksa zayıf mı olduğunu belirleyen ölçü vücut yağ yüzdesidir. Doğru ve kapsamlı bir vücut yağ ölçeği aynı zamanda vücudunuzu daha iyi anlamanıza da yardımcı olacaktır.

Bluetooth işlevi, verileri gerçek zamanlı olarak yüklemenize olanak tanıyarak vücut endekslerindeki değişiklikleri sürekli izlemenize olanak tanır.

Başlıksız tasarım - 2023-11-14T172444.363

Denge temel bir fiziksel beceridir. Dengeyi geliştirmek düşme ve eklem yaralanmaları riskini azaltabilir. Bu konuda ne kadar güçlü veya zayıf olduğunuzu öğrenmek için artık tek yapmanız gereken Mi Vücut Kompozisyon Ölçeği 2’de gözleriniz kapalı olarak tek ayak üzerinde durmak. Bu konuda ne kadar güçlü veya zayıf olduğunuzu öğrenmek için hepsi Şimdi yapmanız gereken Mi Vücut Kompozisyon Ölçeği 2’de gözleriniz kapalı olarak tek ayak üzerinde durmaktır. Mi Fit uygulamasıyla birlikte kullanıldığında ağırlık ve vücut yağ yüzdesi gibi vücut verilerini hızlı bir şekilde iletebilir. Ayrıca ölçümü yapan kişilerin farklı olduğunu akıllıca tespit edebilir.

Gizli entegre LED ekranıyla da oldukça şık göründüğünü de ekliyoruz.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Mükemmel ve çok hızlı bir şekilde tartıyor ve doğru sonuçlar sağlıyor.”

  • “Uygulama sayesinde vücut kitle indeksi ve iç organ yağları dahil pek çok veriye ulaşabiliyorsunuz. Birden fazla profil oluşturup bunu tüm aile için kullanabilmek güzel bir özellik.”

  • “Amazon’un kargo hizmetine diyecek bir şeyim yok. Ürün de güzel ve kullanışlı. Oldukça estetik bir görünüme sahip ve ölçüleri tam.”

  • “Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, sorunsuz ve doğru tartıyor, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.”

Ürünü keşfedin

Kaynak: Onedio

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking