Cumartesi, Temmuz 27

Zehra Güneş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü voleybolcu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster’de!

Şampiyonlar Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışacak. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak yayınlanacak programın konuğu Zehra Güneş’in ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Zehra Güneş, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kazandığı ödülü Hatay Voleybol Spor ve Gençlik Kulübü’ne bağışlayacak. İşte ünlü voleybolcu Zehra Güneş hakkında bilmek istedikleriniz…

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

Zehra Güneş, 7 Temmuz 1999’da İstanbul’da doğdu.

12 yaşında VakıfBank’ta voleybola başlayan Güneş, iki yıl üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Zehre Güneş, 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir sezon kiralık olarak forma giydi.

Aynı sezon hem PAF takımında hem de genç takımda Türkiye şampiyonluğunu kazandı. 2015-2016 sezonunda 3. Ligden 2. Lige şampiyon olarak yükselen VakıfBank takımında forma giydi. 2016-2017 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen başarılı sporcu, sezon sonunda VakıfBank genç takımıyla yeniden Türkiye şampiyonu oldu.

Zehra Güneş, 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank’ın A takımında forma giyiyor. Bu formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan Zehra Güneş, Milli Yıldızlar, Balkanlar ve Eyof şampiyonluklarıyla dünya dördüncüsü, 3. oldu. Gençler milli takımıyla Avrupa dördüncüsü, U23 milli takımıyla da dünya şampiyonluğunu elde etti.

Milli takımla 2018 FIVB Ulusal Ligi ve 2019 Avrupa Kadınlar Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan başarılı voleybolcu, 2019 yılında 1. olarak 2020 Tokyo Olimpiyatları’na bilet kazanan Filenin Sultanları takımında yer aldı. Tokyo 2020 Olimpiyat Elemeleri’ne katılan ünlü voleybolcu, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

MİLYONER OLMAK İSTEYENLERİN KAZANDIĞI PARALAR BURAYA BAĞIŞLANACAK

Ünlü voleybolcu Zehra Güneş, kazandığı ödülü Hatay Voleybol Spor ve Gençlik Kulübü’ne bağışlayacak.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İbo ve Güllüşah'ın Oya'sıydı!  Kızı da ünlü olduİbo ve Güllüşah’ın Oya’sıydı! Kızı da ünlü oldu
Yeşilçam'ın acı kaybı!  Usta tiyatrocu Jeyan Mahfi Tözüm 94 yaşında hayatını kaybettiYeşilçam’ın acı kaybı! Usta tiyatrocu Jeyan Mahfi Tözüm 94 yaşında hayatını kaybetti
Aslıhan Karalar 100. yıl Cumhuriyet kadın yarışına katıldı!  Beğen butonu takılı kaldıAslıhan Karalar 100. yıl Cumhuriyet kadın yarışına katıldı! Beğen butonu takılı kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking