Cumartesi, Temmuz 27

“Tenhada söyleyemeyeceğini kalabalıkta söylemesin!”Medipol Başakşehir

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Bitexen Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Maçı ölü topla kaybettik. Tekrar ayağa kalkmamız lazım.” Dedi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Atan, çok önemli bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Maçtan hak etmedikleri bir skorla ayrıldıklarını belirten Atan, maçın başından sonuna kadar sadece sahayı kapatmaya çalışan bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi.

“ANTRENMANLARI MAÇA YANSITAMIYORUZ”

Gol öncesi ve sonrasında önemli pozisyonlar bulduklarını belirten Atan, şöyle konuştu: “İkinci yarıda topu alıp atak yapmaya çalıştık. Ölü topla maçı kaybettik. Kalkmamız lazım. Gittik” Zor bir maçla karşılaştık. Ekip oldukça çabalıyor. Oyuncularımızın sahada daha özgüvenli bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini düşünüyorum.” “Onlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Bizim güvendiğimiz kadar onların da oyun ortamında kendilerine güvenmeleri gerekiyor. “Hazırlığımızı maça uyarlamakta sıkıntı yaşıyoruz.” dedi.

“KENDİNİZİN SÖYLEYEMEDİĞİ ŞEYLER…”

AA-20231029-32567330-32567326-BITEXEN_ANTALYASPOR_RAMS_BASAKŞEHİR

Maç sırasında gazetecilerin Veysel Sarı ile tartıştığını hatırlatan Atan, şunları söyledi: “Veysel Sarı yedek kulübesine yönelik uygunsuz yorumlarda bulundu. Ben de kendisine yedek kulübesiyle etkileşime girmemesi gerektiğini söyledim. Halkın arasında konuşmamalısınız. Bunu özelde söyleyemezsiniz. Veysel’in de Malatya’da benzer bir sorunu vardı. “Bu konuya fazla dikkat çekmeye gerek yok. Bir futbolcuya yakışmayan sözler söyledi. Normalde futbolcularla işim olmaz. Maç sonunda özür dilemeye geldi. Kabul etmedim.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İsmail Kartal 5-0'lık galibiyetin ardından isyan etti!İsmail Kartal 5-0’lık galibiyetin ardından isyan etti!
Dzeko akşama damgasını vurdu!  12 yıl sonra ilk kez...Dzeko akşama damgasını vurdu! 12 yıl sonra ilk kez…
F.Bahçe durdurulamaz!F.Bahçe durdurulamaz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking