Perşembe, Eylül 19

Türkiye Sigorta 6 ayda 50,4 milyar lira prim üretti

Türkiye Sigorta 2024 yılının ilk yarısında yüzde 107 büyüyerek 50,4 milyar lira prim üretti.

Şirketin açıklamasına göre, Türkiye Sigorta’nın 1 Ocak-30 Haziran döneminde toplam prim üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 107 artarak 50 milyar 410 milyon liraya ulaştı. Şirket böylece yılın ilk yarısındaki üretim performansıyla yeni bir sektör rekoruna imza attı.

Türkiye Sigorta, 2024 yılının ilk yarısında havacılık, ulaştırma, yangın gibi sektörlerin yanı sıra sağlık ve sigorta gibi bireysel ürün gruplarında da bir önceki yıla göre prim üretiminde rekor kırdı.

“Millet sigortası ürünlerimizi en kolay şekilde ulaşılabilir hale getirmek için çalıştık”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak, Türkiye Sigorta’nın etkin stratejisi ve stratejisiyle geçen yıl 59 milyar 518 milyon liralık prim üretim rakamına neredeyse yılın ilk yarısında ulaştığını söyledi. 2024’te yönetim sahada.

Etkin saha yönetimi, uygun ürün ve fiyatlama stratejileriyle 2024 yılının ilk yarısında sektörün lider firması olarak başarılı bir performans sergilediğini vurgulayan Çakmak, şöyle konuştu: “Yılın ilk yarısında gücümüzü; Adımıza ve insanımıza, ülkemizin stratejik yatırımlarına teminat verirken, milletimizin de sigortasını sağlıyoruz.” “Ürünlerimize mümkün olduğunca kolay ulaşabilmek için çalıştık. İlk yarıda, iş performansımızın başarılı olduğunun en somut göstergesi olan prim üretimimizi önceki ay ve yıllara göre düzenli olarak rekor seviyeye çıkardık.” dedi.

Yılın ilk altı ayında stratejik ve kârlılığı yüksek ürünlere yönelik gelişmelerini sürdürdüklerini belirten Çakmak, sağlık sigortalarında büyümeye ve teminat vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Çakmak, yılın ilk yarısında sağlık sektöründe önceki döneme göre yüzde 237 büyüme elde edildiğini ve 3,7 milyar lira prim üretimi elde edildiğinin altını çizerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İtfaiye, mühendislik, havacılık ve taşımacılık politikalarımızla ülkemizin değerlerini ve yatırımlarını güvence altına aldık. Faaliyet gösterdiğimiz yangınla mücadele ve sigorta sektörlerinde verimlilik ve sürdürülebilir karlılık stratejilerimiz doğrultusunda büyüme performansımızı sürdürüyoruz. Açık ara lider sektörümüz olan ve 2024 yılının ilk yarısında en güçlü kaslarımızdan biri haline gelen “50,4 milyar liralık üretim ve büyüme performansını hız kesmeden sürdürmeye devam edecek. Stratejik hedeflerimiz doğrultusunda hem bireysel hem de ticari segmentte gelişimimizi sürdürecek, yaygın, müşteri odaklı satış ve hizmet ağımızı kullanarak karlı ve sürdürülebilir büyümemizi sürdüreceğiz.”

Yılın ilk yarısında acente, broker ve direkt satış kanallarının yanı sıra banka satış kanalındaki gücünü de daha etkin hale getiren öngörüleri paylaşan Çakmak, şunları söyledi: “Bu anlayışla lider şirket konumumuzu pekiştireceğiz. 2024 yılı sonuna kadar sektörümüzde öncü olarak. Gücünü adından alan, hayatın her alanında sigortalılarının yanında olan bir şirketiz.” “Şirket olarak ülkemizle birlikte gelişmeye ve güçlenmeye devam edeceğiz.”


etiketler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş