Cumartesi, Temmuz 27

Son dakika: ABD-Kanada sınırında şiddetli patlama! Sınır geçişleri kapatıldı

Son dakika haber: ABD-Kanada sınırındaki Niagara Nehri üzerindeki Gökkuşağı Köprüsü’nden geçen araçta patlama meydana geldi. Patlamanın ardından araçta yangın çıktı.

ÇOK SAYIDA GÜVENLİK GÖNDERİLDİ

Çok sayıda güvenlik görevlisi olay yerine müdahale etti ancak köprü geçişe kapatıldı. Patlamanın nedenleri henüz bilinmemekle birlikte kazada ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda herhangi bir araştırma yapılmadı.

SINIR GEÇİŞLERİ KAPATILDI

Sınır kapısındaki yetkililer, köprüden geçen aracın patlamasının ardından Rainbow Köprüsü geçişi ve Kanada’nın Ontario eyaletini ABD’nin New York eyaletine bağlayan diğer üç geçişin önlem olarak kapatıldığını söyledi.

NEW YORK VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

New York Valisi Kathy Hochul yaptığı açıklamada patlamayı doğruladı ve şunları söyledi: “Kolluk kuvvetleri ve acil müdahale ekipleriyle görüşmek için Buffalo’ya gidiyorum ve daha fazla bilgi edindiğimde New Yorkluları bilgilendireceğim.”

AW082400_02

Soruşturmayı FBI yürütüyor

Federal Soruşturma Bürosu’ndan (FBI) yapılan açıklamada, Niagara Nehri üzerindeki Rainbow Köprüsü’nde patlama meydana geldiği ve nedeninin araştırıldığı belirtildi.

Patlamanın meydana geldiği köprü Ontario, Kanada ile New York, Amerika Birleşik Devletleri’ni birbirine bağlıyor. Köprü aynı zamanda ünlü Niagara Şelalesi’nin bulunduğu bölgede yer alıyor. (AA-IHA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Erdoğan'dan İBB adayının sorusuna yanıt!Erdoğan’dan İBB adayının sorusuna yanıt!
Küçük çocuğun videosu ağlattı!  Cevapları sansasyon yarattıKüçük çocuğun videosu ağlattı! Cevapları sansasyon yarattı
dedi ki “Bir kenara yazın” dedi, Ümit Özlale’nin açıklaması dikkat çekti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking