Cumartesi, Temmuz 27

Şanlıurfa’da çekilen görüntüler gündem oldu! “Sizin derinizi yüzeceğim” diyen polise soruşturma açıldı! Valilik açıklama yaptı

Kaza, akşam saatlerinde Eyyübiye Kaymakamlığı önünde meydana geldi. Uyuşturucu suçundan yargılanması devam eden ve hakkında zorla yakalama kararı bulunan Aziz B. (36), ablası Dilber B. (38) ile birlikte Şehitlik polis merkezine gitti. Polis merkezinde kimlik kartlarının eski olduğu öğrenilen iki kardeşe, kimliklerini değiştirmeleri ve mahkemede ifade vermeleri istendi. Aziz B. ve Dilber B. daha sonra kimliklerini yenilemek için adliyeye 200 metre uzaklıkta bulunan Eyyübiye kaymakamlığına gitti.

“Senin bir çağrın var, ben bir ekip çağıracağım”

Nüfus müdürlüğünde kimlik yenileme işlemlerini tamamladıktan sonra saldırı görüntülerinde yer alan Sarayönü Karakolu polis memuru, ayrılırken olay yerine gelerek kimlik kontrolü yaptı. Polis memuru, “Sizin çağrınız var, ben ekip çağıracağım” diyerek Aziz B.’yi gözaltına almak istedi.

Gözaltına gerek olmadığını ve mahkemenin yakında olduğunu belirten Dilber B., ifade vermeye gittiklerini belirtti. “Seni ilgilendiren bir şey yok” diyerek Dilber B.’yi iten polis, cebinden çıkardığı biber gazıyla müdahale etmeye başlarken, polis şefi de şoka giren Aziz B.’yi dövdü. etki. silahın dipçiğiyle kafasına biber gazı sıktı.

Şanlıurfada'da sokakta bir kadını tehdit eden polise acil soruşturma başlatıldı_2590_dhaphoto1

VİDEO SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILIYOR

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde polisin “derinizi yüzeceğim” dediği video sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede büyük tepki gördü. Olay yerine gelen polis tarafından iki kardeş araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Tabancanın dipçiğiyle kafasına vurulan Aziz B. hastaneye kaldırıldı. 4 dikiş aldı. Tedavisi tamamlanan Aziz B. ile ablası Dilber B., kendilerini tehdit eden polise şikayette bulunurken, iki kardeş işlemlerin ardından tutuklandı.

Şanlıurfada'da sokakta bir kadını tehdit eden polis hakkında acil bir soruşturma başlatıldı_2590_dhaphoto3

HÜKÜMET DUYURDU: POLİS SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Şanlıurfa Valiliği, sokakta tartıştığı kadını tehdit eden polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu. Şanlıurfa Valiliği’nden bir kadın ile polis memuru arasında geçen diyaloga ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Basında ve bazı haber sitelerinde ‘Şanlıurfa’da bir polis memurunun kadına saldırdığı’ yönündeki iddiaların yer alması üzerine, ilgili polis memuru hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (DHA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
AFAD açıkladı: Adıyaman'da depremAFAD açıkladı: Adıyaman’da deprem
İstanbul'da gırgır avcılığına cezaİstanbul’da gırgır avcılığına ceza
Selçuk Bayraktar açıkladı!  TB3 bir testi daha başarıyla tamamladıSelçuk Bayraktar açıkladı! TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking