Cumartesi, Temmuz 27

‘Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm’

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçeli oyuncular, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM”

Mert Hakan Yandaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cuma günü İstanbul’a gelme fırsatımız oldu. Bunlar bahane değil. İlk yarıyı taraftarlarımızın üzüntüsüne rağmen çöpe attık. Hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum; her maçta. ” pozisyonunda kaleci sağ taraftan pas alırken sol tarafa gitti. İzin veriyorlar, neden izin veriyorlar anlamıyorum. Geri dönmesini bilen, pes etmeyen bir ekibin parçası olduğum için çok mutluyum. Oyunu bıraktığımda oyuna katkıda bulunmak için bir hamle yaptım, o yüzden kimse benden bir şey almasın.” dedi.

“GÜZEL GOLLER ATMAK BENİM NİMETİ”

Mert Hakan Yandaş da şunları söyledi: “İki hafta boyunca ilk golü atma ve güzel gol atma şansım oldu. Önemli olan takımın kazanması, kazanmadığınız zaman bu gollerin hiçbir anlamı yok. Önemli olan sizin lige katkı sağlamanızdır. F.Bahçe’nin birlik olduğu son 9 haftada bizi kimse yıkamaz. Başkanımız Tahsin’in mekanı cennet olsun. “Başta bunu söylemediğim için özür dilerim.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking