Salı, Ekim 22

Hastalığı nüks eden şarkıcı Şimal saçlarını kazıttı! Radyasyon tedavisi sonrası yüzünün son görünümünü paylaştı

Ünlü şarkıcı Şimal uzun süredir hastalıkla mücadele ediyor. 2022 yılında meme kanserini yenen ve geçtiğimiz Ocak ayında beyin tümörü nedeniyle ameliyat edilen Şimal, bu kez hastalığın metastaz yapmasıyla sarsıldı. Ünlü isim, aldığı radyasyon tedavisi sonrası yüzünde oluşan lekeleri paylaştı.

8 saatlik operasyonun ardından tedaviye başlayan ve kısa sürede iyileşeceği müjdesini veren Şimal, sosyal medya paylaşımında hastalığının metastaz yaptığını duyurdu.

“BUNUN İÇİN DE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şarkıcı Şimal, tedavisinin ardından son durumunu paylaştı.

Ünlü şarkıcı şunları paylaştı: “Radyasyon tedavisi sonrası yüzümün son durumu. Dışarı çıktığımda öyle bir fondöten uyguluyorum ki o bile yetmez inanır mısınız? ‘Paris’ filtresiyle o kadar çok şey kapladı ki. Allah’a şükürler olsun. O.” Şöyle dedi:

SAÇLARINI TIRAŞTI

Ekran görüntüsü 09-23-2024 234534

Hastalığı metastaz yapan şarkıcı saçını kazıttı. O anları sosyal hesaplarından paylaşan ünlü isim, yaşadıklarını anlattı.

Şimal, paylaşımında şunları söyledi: “İki arkadaş olarak yine yeni bir maceranın içindeyiz. Evet, kolay değil. 4 yıldır kanserle mücadele ediyoruz. Aslında en güçlü pozisyonumuz bu son metastaz oldu diyebilirim. Her aşamada bize bir şeyler öğretti. Artık dalga geçmiyoruz, hatta kendimizle dalga geçiyoruz. “Saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim döküldü, hiçbirinin önemi yok. Yeniler aramızda daha sağlıklı görünüyor” dedi.

Ekran görüntüsü 09-23-2024 234645

Şarkıcının paylaşımındaki açıklamanın devamı şöyle:

“Bize yaşattığı her şeye gülüyoruz. Allah’a güvenin, diğerleri gibi bu da geçer. Düşüncelerinize dikkat edin. Moral çok önemli. Ne kadar hastayım dersen o kadar hastalanırsın. Kötü olduğunu söylediğini hissedersen, daha da kötüleşirsin (Tecrübelere dayanarak söylüyorum, bunca yıldır yayınladığım şarkıları sevenler ve sahnemi sevenler için yaratıldı.” “Üzerinde çalıştığımız bu hesapla Adım adım benden sonra bu hastalığı yaşayanların sayısı ve beni örnek alan takipçilerimin sayısı da arttı.”

Ekran görüntüsü 09-23-2024 234709

Şimal sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlere örnek olması ve farkındalık yaratması adına tüm paylaşımlarıma çok dikkat ediyorum. Hormon pozitif kanser hastası olsam bile beyne metastaz yapmasının zor olduğu düşünülse bile birisi olarak Bu deneyimi iki kez yaşamış biri olarak, şiddetli baş ağrınız varsa ve ağrı kesiciniz yoksa onkoloğunuza başvurarak ilaçlı MR çektirmenizi tavsiye ederim.” Çünkü bana gelen mesajların çoğu ‘Abla, korktuğumuzu, ilaçla MR çektirdiğimizi ve bende beyin tümörünün olduğunu sizden duyduk.’ Çok üzülüyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, o yüzden erken teşhis çok önemli ama canım isteyince yazacağım. Sıkıcı olduysam özür dilerim. Belki bu kısa hayatta bir başkasına yardım edebilirim. Seni çok seviyorum.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber