Cumartesi, Temmuz 27

Ümit Özdağ ‘İlk kez duyacaksınız’ diyerek açıkladı! “Şimdi Afganlılara da geçici sığınmacı hakkı vermek üzereler”

Ümit Özdağ, partisinin Eskişehir’de Odunpazarı Meydanı’nda düzenlediği gösteriye katıldı. AK Parti hükümetinin mülteci politikalarını eleştiren Özdağ, İçişleri Bakanlığı’nın Afgan göçmenlere sığınma hakkı vermeye hazırlandığını söyledi.

Özdağ, şöyle konuştu: “Geçen gün Macaristan Başbakanı Antalya’ya geldi. Oradaki bir platformda yaptığı konuşmada şöyle dedi: ‘Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Erdoğan, sığınmacıları ve mültecileri Türkiye’de tutarak Avrupa’yı kurtardı.’ Doğru, Erdoğan kurtardı. Erdoğan, Avrupa’yı yıkımdan kurtardığını ama Türkiye’yi yok ettiğini söyledi. Ülkemizde 5 kayıtlı Suriyeli var, 2 milyon kayıtsız Suriyeli var. 2 milyon Afgan var. 2 milyon Afrikalı var. 11 milyon. 2 milyon “Onlar” Dünyanın farklı yerlerinden insanlar var, 13 milyon. Sadece mevcut 7 milyon. “Suriyeli sayısı bugünkü doğum oranında artarsa ​​2040 yılında burada 21 milyon Suriyeli olacak” dedi.

“İLK DEFA DUYACAKSINIZ”

Türkiye’nin mülteciler tarafından işgal edildiğini belirten Özdağ, şöyle konuştu: “Ülkemiz silahsız, tanksız işgal ediliyor. Şimdi ilk defa duyacağınız bir şey söylüyorum, Afganlara geçici mülteci hakkı verecekler, başladılar. İçişleri Bakanlığı’nda çalışıyor İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Afganistan’da da çalışmış, Afgan destekçisi bir genel müdür yardımcısı var.Afganlara geçici sığınma hakkı vermek, Afganlıların masrafını Türk halkının ödemek zorunda kalması anlamına geliyor. Yeter, biz yıllardır Suriyelilerin parasını ödüyoruz, şimdi de benim Afganlarımı sıkıntıya sokuyorsunuz, Afganlar bizim ülkemizde yasadışı, “Geçici mülteci statüsüne sahip olacaklar” dedi.

ÖZDAĞ-AFGANLAR-GEÇİCİ-İLTİCA-HUKUK-IC_20788 (1)

MUHALEFETİ ELEŞTİRİN

Özdağ, muhalefet partilerini de eleştirerek, şunları söyledi: “Zafer Partisi dışında hiçbir sarı muhalefet partisi Anayasa’nın ilk üç maddesini ve 66. maddesini savunmaz. Çünkü olgun CHP, hibrit İYİ parti ve ortaokullar anayasayı savunmamayı taahhüt eder.” ilk üç makale ve 66. makale.” Güçlendirilmiş parlamenter rejime yönelik geçiş belgesinde iradelerini ifade ettiler” dedi. Özdağ, konuşmasının ardından partisinin gösterdiği belediye başkan adaylarını sahneye çıkararak, 31 Mart yerel seçimlerine destek çağrısında bulundu.

31 MART SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ TÜM HABERLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak: DHABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yer: Esenyurt!  Sosyal medyada bu görüntüler konuşuluyor: Gerçek bambaşka çıktıYer: Esenyurt! Sosyal medyada bu görüntüler konuşuluyor: Gerçek bambaşka çıktı
Korkunç kaza!  Önce silahla öldürdü, sonra da arabasıyla vurdu.Korkunç kaza! Önce silahla öldürdü, sonra da arabasıyla vurdu.
Yardım bekleyen Filistinliler yine hedef alındıYardım bekleyen Filistinliler yine hedef alındı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking