Cumartesi, Temmuz 27

Ses ve görüntü kaydı kapattırıldı! Dursun Özbek Divan toplantısında, Ali Koç ile yaptığı telefon görüşmesini açıkladıGalatasaray

Son dönemde gündemin 1 numarası haline gelen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için her geçen gün haberler ortaya çıkmaya devam ediyor.

TFF basın açıklamasında, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü yapılması planlanan finalin tarihinin değiştirilerek 29 Aralık Cuma günü oynanacağı ve karşılaşmanın Suudi Arabistan’da oynanmasına karar verildiği duyuruldu.

Bu basın açıklamasının ardından hem F.Bahçe hem de Galatasaray’dan açıklamalarla Süper Kupa’nın Türkiye’nin 100. yılında Suudi Arabistan’da değil ülkemizde oynanmasının daha doğru olacağı vurgulandı.

SES VE GÖRÜNTÜ KAYDI KAPATILDI

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun, Dursun Özbek kürsüye çıkmadan önce basına kapalı yapılan son toplantısında, yönetim kurulu heyetinin tüm üyeleri ses ve görüntü kaydı yapmamaları yönünde uyardığı, aksi takdirde yönetim kurulundan ihraç edilene kadar disiplin yaptırımlarının uygulanacağı öğrenildi. kart. .

KONUŞMASINI AÇIKLADI

654ab6b880a03322ec8df0e9

Fanatik’in haberine göre; Özbek’in bu şartlarda yaptığı konuşmada Süper Kupa’ya ilişkin şu bilgileri verdiği belirlendi: “Birkaç hafta önce bir gece Mehmet Büyükekşi beni aradı. “Süper Kupa’nın Suudi Arabistan’da oynanması fikrine ne dersiniz? Ali Koç’la da görüşeceğim” dedi. Bu teklife hemen cevap veremeyeceğimizi, yönetim kuruluyla görüşüp konuyu yönetim kurulumuza taşıyacağımızı söyledim…”

“ALİ KOÇ GECE GEÇ BİR ZAMAN GERİ DÖNDÜ”

507145

“Sonra Ali Koç’u aradım ama cevap vermedi. Gece geç saatlerde geri döndü. Amerika’da olduğunu ve döndüğünde arayacağını söyledi. Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nden döndüğünde aramadı. Kulüpler Birliği toplantısı için bir araya geldiğimizde konuyu tekrar gündeme getirdim. Ali Koç bana şöyle cevap verdi: “Biz o çalışmayı onayladık.” Süreç bu şekilde ilerledi, aynen size aktardım.” Bu konuşmanın ardından yapılan Meclis oylamasında finalin Türkiye’de oynanmasına karar verildi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'dan taraftarlara: "Cezamız ertelendi!"Galatasaray’dan taraftarlara: “Penaltımız ertelendi!”
Ahmet Nur Çebi istifa eder etmez Sergen Yalçın'dan karar!Ahmet Nur Çebi istifa eder etmez Sergen Yalçın’dan karar!
Rekoru Totti'nin elinden aldı!  Pepe Devler Ligi'ne damgasını vurduRekoru Totti’nin elinden aldı! Pepe Devler Ligi’ne damgasını vurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking