Cumartesi, Temmuz 27

Kardeşlerim’in Akif’i Celil Nalçakan set kazası geçirdi! “Benden duyun istedim”

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Cihan Şimşek, Ahu Yağtu ve Cüneyt Mete gibi isimlerle birlikte rol alan Celil Nalçakan dizide Akif Atakul rolünü canlandırıyor. Kolu alçılı olarak poz veren Celil Nalçakan, sette küçük bir kaza geçirdiğini söyledi.

SETTE KAZA GEÇİRDİ

Sevilen sinema oyuncusu Celil Nalçakan artık atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde başrol oynuyor. Dizide Akif Atakulu rolünü canlandıran Nalçakan, sette küçük bir kaza geçirdi.

Setteki kazayı Instagram hesabından duyuran Nalçakan, paylaşımında şunları yazdı: “Bu sene buna nazar mı diyeceğiz? Diyelim ki benden haber alın istedim. Sette ufak bir kaza geçirdim ama o kadar. her şey yolunda.” Kuyu. Akif yarın işe gidecek.” Şöyle yazdı:

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Suudi Arabistan'ın pozları takdir topladı!  Stilinizin fiyatı belli olduSuudi Arabistan’ın pozları takdir topladı! Stilinizin fiyatı belli oldu
Muhteşem elbisesiyle büyüleyici görünüyordu!  Takipçisine verdiği yanıt ortalığı karıştırdıMuhteşem elbisesiyle büyüleyici görünüyordu! Takipçisine verdiği yanıt ortalığı karıştırdı
Sette aşk!  Bak kalbini ona kim kaptırdıSette aşk! Bak kalbini ona kim kaptırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking