Cumartesi, Temmuz 27

İstanbul’da genç kızı, savcı Ayşe Gül Gürer kurtardı! Koluna girip sarılmaya çalıştı, ‘Bu kız sevgilim’ diyerek tacizini devam ettirdi

Kaza, 30 Haziran 2023’te Kadıköy’de meydana geldi. KK caddede yürürken arkasından bir kişi gelip kolunu tuttu. KK tepki gösterdi ve kaçmak istedi ama ME ona sarılmaya çalıştı. Daha sonra kaçan KK, karşılaştığı taksiye binerek şunları söyledi: “Benden sonra tanımadığım biri var. Lütfen bana yardımcı olun” dedi. O sırada Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Bürosunda görev yapan Savcı Ayşe Gül Gürer takside yolcu olarak bulunuyordu. Savcı Gürer, yardım isteyen kadını olay yerinde getirdi. Şüpheli ME taksiye gelerek KK’ye “Bu kız benim kız arkadaşım, yalan söylüyorsun” dedi. “Bana kimliğini göster” dedi. Savcı Ayşe Gül Gürer’in ardından durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

SAVCI AYŞE GÜL GÜRER

ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN YARDIM ETMEK İSTEDİ

ME soruşturması tamamlandı. Olay, Anadolu Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede anlatıldı. Adli tabip şüpheli, ifadesinde, kaza günü alkollü olduğunu anlayınca KK’nin yardımına geldiğini ve görgü tanıklarının kazayı yanlış anladığını söyledi.

-taksi-savcısının-supheliye-17 yıl hapis-talebi-engellenmesi_8394_dhaphoto2

İddianamede, şüpheli ile KK arasında herhangi bir husumet bulunmadığı, KK’nin şüpheliye yönelik haksız suçlamalarda bulunmasının hayatın normal akışına aykırı olduğu belirtildi. Şüphelinin KK’yi kolundan tutup itmeye çalışmasına rağmen müştekiyi kucaklamasının anlık değil sürekli eylemler olduğu, dolayısıyla eylemlerin taciz boyutunu aştığı kaydedildi.

17 YIL 6 AY ​​GÖZALTI GEREKİYOR

Anadolu Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede ME şüphelisinin “cinsel saldırı” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Kaynak: DHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
TikTok için lisans iptali günün gündemiTikTok için lisans iptali günün gündemi
Annesini ve 2 kardeşini rehin aldı!  Dehşet dolu anlar... Evi ateşe verdiAnnesini ve 2 kardeşini rehin aldı! Dehşet dolu anlar… Evi ateşe verdi
3 gündür kayıp olan Mehmet, kiraladığı evde ölü bulundu.3 gündür kayıp olan Mehmet, kiraladığı evde ölü bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking