Cumartesi, Temmuz 27

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Weddingcu Muammer karakteriyle büyük beğeni topladı. 4 sezonluk dizide Veysel’in babası Muammer’i canlandıran Ali Düşenkalkar’ın son sahnesi tam bir felaketti. Kalp krizi geçiren Muammer’in akıbeti merak ediliyordu. İşte Ali Düşenkalkar’ın canlandırdığı Gönül Dağı Muammer’in detayları…

GÖNÜL DAĞI MUAMMER KALDI MI, ÖLDÜ MU?

Gönül Dağı dizisi hüzünlü bir bölümle ekrana geldi. Geçtiğimiz günlerde dizide Veysel’in babası Muammer’i canlandıran Ali Düşenkalkar’ın projeden ayrılacağı açıklanmıştı.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı dizisindeki Weddingcu Muammer’in hikayesi sona erdi. Usta oyuncu Ali Düşenkalkar, dizi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Weddingcu Muammer bu akşamki bölümüyle Gönül Dağı’ndan ayrıldı.

ALİ DUSENKALKAR KİMDİR, NEDEN GİTTİ?

Ali Düşenkalkar, senaryo gereği Gönül Dağı dizisinden ayrıldı. Dizinin yapımcısı Necati Akpınar, oyuncunun diziden ayrılma nedenini şöyle açıkladı: “Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinde Muammer karakteriyle harika bir iş çıkarmıştı. Ancak senaryodaki Muammer karakterinin hikayesi bitti. Ali Bey’e teşekkür ederek kendisini yeni projelerde görmek üzere veda ettik. “Ali Bey’in diziden ayrılmasının başka bir nedeni yok.”

ezgif.com-webp-to-jpg (7)

Ali Düşenkalkar, 1961 Lefkoşa doğumlu Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu.

Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan Ali Düşenkalkar, 38 oyunda oyuncu, yönetmen ve yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Beş bin saatten fazla film, dizi ve çizgi film; Daha sonra radyo programlarına ve belgesellere dublaj yaptı.

ali-dusenkalkar-732dc4

Uzun yıllar Atatürk’ün konuşmasını şeffaf bir görselle kurum, topluluk ve okullara sundu. Fonetik, drama ve diksiyon gibi konularda dersler veren Ali Düşenkalkar, şu anda İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev yapıyor.

Evli ve bir oğlu var.
Munis Düşenkalkar’ın ağabeyidir.
V for Vendetta’nın ana karakterini Türkçe seslendirdi.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beş ay sonra evlendiler!  Düğünden ilk karelerBeş ay sonra evlendiler! Düğünden ilk kareler
70'lerin yıldızıydı!  Gönül Akkor son görünümüyle şaşırttı70’lerin yıldızıydı! Gönül Akkor son görünümüyle şaşırttı
“Tayyargiller” kaçtı mı? Avukatından açıklama geldi: İster açıklama olsun, ister şafak vakti operasyon…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking