Cumartesi, Temmuz 27

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇ SONUCU! Galatasaray Alanyaspor karşısında rüzgar oldu esti!Futbol

Galatasaray Alanyaspor maç skoru arayışları hız kazandı. Seyrantepe’de şu ana kadar oynanan 7 karşılaşmanın 4’ünü ev sahibi ekip kazanırken, 2 karşılaşma da turuncu-yeşillilerin üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray’da Fernando Muslera ve Davinson Sanchez, Alanyaspor maçı öncesi sarı kartın eşiğindeydi. İşte Galatasaray Alanyaspor maçının detayları…

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Galatasaray Alanyaspor maçı Bugün(25 Kasım 2023 Cumartesi) tarihinde oynandı. Maç saat 19.00’da başladı. Rams Park’ta oynanan karşılaşmayı Galatasaray’ın 4-0’lık skorla kazanması futbolseverlerin yoğun ilgisini çekti. Geceye damga vuran isimler arasında Giallorossi adına ilk 11’de yer alan Dries Mertens, 2 gol ve 1 asistlik performansıyla öne çıktı.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Alanyaspor maçı beIN SPORTS’tan canlı yayınlandı. Serkan Olguncan ve Serkan Ok hakem Ali Şansalan’ın yardımcılarıydı. Dördüncü hakem Yiğit Arslan olarak açıklandı. Maçın 58. dakikasında Ali Şansalan’ın sakatlanmasının ardından maçı Yiğit Arslan yönetti.

GALATASARAY ALANYASPOR TAKIMLARI – İLK 11

Galatasaray: Muslera, Kazımcan, Kaan, Sanchez, Boey, Torreira, Ndombele, Zaha, Barış Alper, Mertens, Icardi

Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Furkan, Fatih, Balkovec, Fer, Janvier, Efecan, Oğuz, Sisto, Eduardo

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Maç spikeri gole itiraz etti ve maçın sonunda nedenini açıkladı!Maç spikeri gole itiraz etti ve maçın sonunda nedenini açıkladı!
G.Saray maçı sonrası istifa sinyali!G.Saray maçı sonrası istifa sinyali!
Okan Buruk gözünü Manchester United'a dikti! "Kaybetsek bile..."Okan Buruk gözünü Manchester United’a dikti! “Kaybetsek bile…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking