Cumartesi, Temmuz 27

Başkan Yardımcısı Kamala Harris duyurdu! ABD’den “Yapay Zeka Güvenlik Enstitüsü” adımı

Engadget’e göre, ABD Başkanı Joe Biden’ın yapay zekanın geliştirilmesine ilişkin küresel yönetici emrinin ardından ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün İngiltere’nin Yapay Zeka Güvenlik Zirvesi’nde ve ABD Yapay Zeka Güvenlik Enstitüsü’nde daha fazla makine öğrenimi girişimini duyurdu. .

ABD’DEN YAPAY ZEKA GÜVENLİK ENSTİTÜSÜ

Habere göre Biden yönetimi, Ticaret Bakanlığı iş birliğiyle Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) bünyesinde ABD Yapay Zeka Güvenlik Enstitüsü’nü (US AISI) kuracak.

Enstitü, potansiyel olarak tehlikeli yapay zeka sistemlerini değerlendirmek için kılavuzlar, kıyaslamalar, en iyi uygulamalar ve daha fazlasını oluşturmak ve yayınlamaktan sorumlu olacak.

Haberde, ABD Yönetim ve Bütçe Ofisi’nin hükümetin yapay zeka kullanımına ilişkin ilk politika kılavuzu taslağını bu hafta yayınlayacağı belirtiliyor.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İletişim Başkanı Altun'dan Cumhuriyetin 100'üncü yılına ilişkin yazı! "Bağımsızlıktan geleceğe: Türkiye yüzyılı"8 ülkede yayınlandıİletişim Başkanı Altun’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına ilişkin yazı! “İstiklalden Geleceğe: Türkiye Yüzyılı” 8 ülkede yayınlandı
HDP'li eski milletvekili tutuklandı!HDP’li eski milletvekili tutuklandı!
20 yaşındaki tıbbi sekreter evinde ölü bulundu!20 yaşındaki tıbbi sekreter evinde ölü bulundu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking