Cumartesi, Temmuz 27

Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Gençlere Tam Destek – GÜNDEM

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin hedeflerine giden yolda yanındayız.”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede gençlere yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Gençlerle bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinlediğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gençlerin fikir ve düşüncelerine önem verdiğini söyledi. Gençlik projelerine destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimiz için tüm imkanlarımızla seferber oluyoruz.”

Gençlere ücretsiz eğitim

İlçede gençlik programları düzenlemeye devam ettiklerini belirten Başkan Sandıkçı, şöyle konuştu: “Gençlerimizin yeni bilgiler öğrenmesine yardımcı olmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Canik’te birçok özel program düzenliyoruz. Programlarımızı gençlerimizin istek ve önerileri doğrultusunda belirliyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize yönelik ücretsiz eğitim programları düzenliyor ve sınav ücretlerini karşılıyoruz. Onları kendi alanlarında seçkin isimlerle buluşturuyoruz” dedi.

Proje desteği

Gençlerin hazırladığı projelere destek verdiklerini belirten Başkan Sandıkçı, şöyle konuştu: “Ülkemizi bilim ve teknolojide daha ileriye taşıyacak olanın gençler olduğunu hepimiz biliyoruz. Çocuklarımızın fikirlerini, hazırladıkları projelerin hikayelerini heyecanla dinliyoruz. TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri başta olmak üzere gençlerimizin hazırladığı projelere destek sağlıyoruz. Lise ve üniversite TEKNOFEST takımlarımız ve öğrenci topluluklarımızla birlikte bilim, teknoloji ve spor alanlarında çalışmalar yürütüyoruz. Hedeflerine giden yolda gençlerimizin yanındayız” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking