Cumartesi, Temmuz 27

”Adalet terazisinden şaşmayın” – Son Dakika Haberleri

TFF’den yapılan açıklamaya göre, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Saha ve Antrenman Tesisleri’nde düzenlenen yemekte, Denetleme Kurulu, Merkezi Tahkim Kurulu, Tahkim Heyeti, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, futbol, ​​etik komite, Kulüp Lisans Konseyi, Temsilciler Konseyi, Sağlık Konseyi, Dopingle Mücadele Konseyi, Engelliler Koordinasyon Konseyi, Dış İlişkiler Yürütme Konseyi ve Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri hazır bulundu. Adil Oyun ve Sosyal Sorumluluk Konseyi.

Başkan ve yönetim kurulu üyelerine seslenen Büyükekşi, Türk futbolunun marka değerinin artırılması ve yeni pazarlara ulaşılması gerektiğini vurguladı.

Milli futbol takımının tarihinde ilk kez ön eleme turundan galip çıktığını belirten Büyükekşi, şöyle konuştu: “İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası sadece futbolumuza değil, ülkemize de getirecek. Elde ettiğimiz başarıları, değerli yönetim kurullarımızın çalışmalarıyla taçlandırmamız gerekiyor.” dedi.


“İşinizi yaparken vicdanınızın sesini dinleyin, adalet terazisinin dışına çıkmayın”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yüz yıllık bir çınar ağacı olduğunu belirten Büyükekşi, şöyle devam etti:


“Hepimiz görevlerimizi hizmet aşkıyla yerine getirmenin peşindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana güven, adalet, şeffaflık ve eşitlik ilkelerini benimsedik. Erişilebilir bir yönetim anlayışını benimsemeye kararlıyız. Biliyorum ki biz de sizlerin yanındayız. bu prensip ve anlayışla hareket ediyoruz. Bugüne kadar Türk futbolu adına birçok projeyi hayata geçirdik.” Fikirlerinizi her zaman alıyoruz. Sizlerle birlikte daha birçok projeyi hayata geçirmeyi umuyoruz. Türk futboluna verdiğimiz sözleri tutacağız “Ailemiz, federasyonumuzun tüm üyeleriyle birlikte tek tek. Yönetim kurullarımız bizim yapı taşlarımız, can damarımızdır. Türk futbolunun gelişmesi ve en üst seviyeye ulaşması için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz.” Hak ettiği puan.Fazla mesai yapıyoruz.İş disiplininden ve her birinizin iyi niyetinden hiçbir şüphemiz yok ancak üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle daha çok çalışmalı, hataları minimuma indirip görevimizi yerine getirmeliyiz. Bir kuyumcu titizliği ile çalışmak bu mekanizmanın sağlıklı işleyişi için çok önemli olacaktır.İşinizi yaparken vicdanınızın sesini dinleyin ve adalet terazisinin dışına çıkmayın.Empati sahibi, sorgulayıcı ve kontrolcü olun.

Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçkin, alanında uzman, yetkin ve saygın olduklarını vurgulayan Büyükekşi, şöyle konuştu:


“Eğitim programları düzenliyor, workshoplar düzenliyoruz. Doğru adımlarla doğru yolu en kısa sürede bulmaya çalışıyoruz. İçinde bulunduğunuz kurulların da kaptanları sizlersiniz. Elimizdeki yol haritası üzerinde ilerlemeye devam etmeliyiz. Federasyonumuzun ilke ve değerleriyle çizilmiş, yeni Türk yüzyılında futbolumuz ve milyonlarca insanı tutkuyla birleştiren ülkemiz için.” “Seninle çok işimiz var.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking