Cumartesi, Temmuz 27

5 ilde FETÖ’cüler için düğmeye basıldı: Çok sayıda şüpheli yakalandı

FETÖ’ye yönelik son operasyonların adı “JİPSK-5” oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya detayları açıkladı. Sonuç olarak İzmir, Aydın, Bursa, Ankara ve Denizli’de düğmeye basıldı.

BİRÇOK DİJİTAL MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya, 5 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı yürütüldüğünü söylediği “JIP-5” operasyonlarında 27 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzemenin ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında şu mesajı verdi: “Milli irademize darbe girişiminde bulunan FETÖ hainlerini aramaktan vazgeçmeyeceğiz. Aziz milletimizin dua ve desteğiyle terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin nefesini keseceğiz.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
DSÖ'den yeni salgın uyarısı!  Vakalar bir önceki yıla göre 30 kat arttı: 'Acil önlem alınmalı'DSÖ’den yeni salgın uyarısı! Vakalar bir önceki yıla göre 30 kat arttı: ‘Acil önlem alınmalı’
Erbakan açıkladı!  Şeyh Sait'in torunu Elazığ belediye başkanlığına aday olduErbakan açıkladı! Şeyh Sait’in torunu Elazığ belediye başkanlığına aday oldu
O konuşmalar ortaya çıktı! "Sevgili Seçil, bunu bana nasıl yaparsın?" Dikkat çekici detay O konuşmalar ortaya çıktı! “Canım Seçil, bunu bana nasıl yaparsın?” Dikkat çeken “tefeci” detayı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking